DÉKETTŐ STATIKUS IRODA KFT
Cégtörténet
Üdvözöljük honlapunkon!

Bemutatkozás

A DÉKETTŐ Statikus Iroda Kft. 2003. májusától az 1994 óta működő D Kettő Bt. statikus irodájának tevékenységét folytatta, azonos tulajdonosi körrel és változatlan munkatársi összetételben, Gonda Ferenc igazgató vezetésével. Természetesen 2024-re a munkatársak már mások, fiatalabbak, de a szakmai folyamatosság fennmaradt.

A Statikus Iroda alapító munkatársai nagy állami tervezőintézetekben szereztek több évtizedes gyakorlatot az igényes magasépítési szerkezettervezésben.

Néhány régebbi munkájuk: Kempinski Szálló (Budapest V. ker. Erzsébet tér), Taverna Szálló és "Zászlós" Irodaház (Budapest V. ker. Váci utca), Mikroszkóp Színpad (ma a Thália Színház télikertje, Budapest V. ker. Nagymező utca, teljes átépítés), BM Irodaház az Ó utcában (Budapest V. ker., teljes átépítés), tanuszoda a Kaszásdűlő lakótelepen (Budapest III. ker.), acél- és vasbeton szerkezetű iskolai tornacsarnokok a vázpanelos építési rendszerben (sorozatterv).

Tapasztalataikat a fiatalabb generáció nagy mértékben hasznosítja, megőrízzük a szakmai folyamatosságot.

Az iroda fő tevékenysége különféle reprezentatív középületek, szállodák, irodaépületek, üzletházak, lakóházak, oktatási épületek tervezése. Azonban az utóbbi tíz évben szaporodnak az ipari csarnok jellegű megbízások, ilyen téren is gyűlnek tervezési tapasztaltaink..

Az iroda komplexen vállalja - szükség esetén specialista altervezők bevonásával - az épületek szerkezettervezését, beleértve a különleges alapozásokat és munkagödör-körülzárásokat, többszintes mélygarázsokat, ipari padlókat. Egyaránt tervez monolit és előregyártott vasbeton-szerkezeteket, acél- és faszerkezeteket. Vállalja épületfelújítások, átalakítások, bővítések, korszerűsítések tervezését és statikai szakvélemények készítését.

Az iroda eddigi megbízói és partnerei között számos kiváló építész és jelentős befektető cég szerepel. Felsorolásuk a "PARTNEREINK" menüpont alatt olvasható.

A DÉKETTŐ Statikus Iroda Kft. kiviteli tervei és tervezői művezetése alapján több, mint másfélmillió m2 új épület és átalakítás készült el és épül jelenleg.

Design: Aladin Web Utolsó frissítés: 2024-06-07 ©  DÉKETTŐ Statikus Iroda Kft. 2007-2024
0.htm 1.htm 2.htm 0.htm 1.htm 2.htm 0.htm 1.htm 2.htm 3.htm 4.htm 0.htm 1.htm 0.htm 1.htm